Søg

 

Nyheder

5. marts 2015

John Bodholdt Nielsen har igen skudt en video.

John Bodholdt Nielsen har igen skudt og redige...

24. november 2014

Juletogene er udsolgt

Billetter til vores populære juletog er udsolg...

25. oktober 2014

Salg til juletogene er åbnet

Billetsalget til vores populære juletog er åbn...

5. september 2014

Program og oversigt over Veterantog for Børn

Kære alle gode venner af Nordsjællands Veteran...

9. august 2014

Søndag d. 10. august køres med diesel

Søndag den 10. august køres med diesellokomot...

Bruger Login
Bruger Login

Veterantog for børn

Mød lokomotivet Skildpadden med venner!

Skildpadden5Når der er veterantog for børn, er alle børn indbudt til at komme, se, lege og køre med veterantog. På stationen vil der være mulighed for at komme op i et rigtigt "levende" damplokomotiv.


En bunke legoklodser vil være til rådighed for de mere byggeinteresserede, og der vil være konkurrence i at bygge det mest vellignende Legolokomotiv. Masser af aktiviteter for børn vil der også blive plads til, foruden en tegne -og malekonkurrence, hvor motiverne selvfølgelig skal have noget med tog at gøre.


Skildpadden6Som den helt store oplevelse kan man hver time komme ud at køre med veterantog. Billetterne til disse tog kan man købe hos den venlige stationsforstander. Også den tykke stationsbestyrer vil være på pletten og fløjte afgang for de gamle tog.

 

 

 

 

 

 

 

Skildpadden7

Du kan glæde dig til en rigtig dag med veterantogene. Husk også at tage dine forældre, søskende og venner med. Du kan læse mere om dette og andre arrangementer på vores arrangementsside.

 

Download årets plakat

Du kan downloade din egen plakat, og hvis du vil hjælpe Skildpadden, så hæng den op på din skole. Du kan også bede dine forældre om at sætte den op på deres arbejde. Tryk på plakaten for at downloade den.

 Vfb 2014tmb