Søg

 

Nyheder

13. marts 2016

Bemærk. Bakketogene og Husene rundt har ændrede køredage

Bemærk venligst. På grund af at Banedanmark ...

28. februar 2016

Arrangementer 2016 er klar

Arrangementer 2016 er klar Nordsjællands Ve...

4. februar 2016

John Bodholdt Nielsen har igen leveret 2 videoer

John Bodholdt Nielsen har igen skudt og redige...

22. november 2015

Juletoget 22. november er aflyst

Aflysning af juletoget den 22. november 2015 ...

22. oktober 2015

Billetsalg til juletogene 2015

Billetsalget til vores populære juletog er åbn...

Bruger Login
Bruger Login

Veterantog for børn

Mød lokomotivet Skildpadden med venner!

Skildpadden5Når der er veterantog for børn, er alle børn indbudt til at komme, se, lege og køre med veterantog. På stationen vil der være mulighed for at komme op i et rigtigt "levende" damplokomotiv.


En bunke legoklodser vil være til rådighed for de mere byggeinteresserede, og der vil være konkurrence i at bygge det mest vellignende Legolokomotiv. Masser af aktiviteter for børn vil der også blive plads til, foruden en tegne -og malekonkurrence, hvor motiverne selvfølgelig skal have noget med tog at gøre.


Skildpadden6Som den helt store oplevelse kan man hver time komme ud at køre med veterantog. Billetterne til disse tog kan man købe hos den venlige stationsforstander. Også den tykke stationsbestyrer vil være på pletten og fløjte afgang for de gamle tog.

 

 

 

 

 

 

 

Skildpadden7

Du kan glæde dig til en rigtig dag med veterantogene. Husk også at tage dine forældre, søskende og venner med. Du kan læse mere om dette og andre arrangementer på vores arrangementsside.

 

Download årets plakat

Du kan downloade din egen plakat, og hvis du vil hjælpe Skildpadden, så hæng den op på din skole. Du kan også bede dine forældre om at sætte den op på deres arbejde. Tryk på plakaten for at downloade den.

 Plakat 2015_250