Søg

 

Nyheder

26. juli 2014

Søndag d. 27. juli køres med diesel

Søndag den 27. juli køres med diesellokomotiv ...

12. juli 2014

Søndag d. 13. juli køres med diesel

Søndag den 13. juli køres med diesellokomotiv ...

10. maj 2014

Rundt om husenes køreplan

Den endelige køreplan for Rundt om husene med ...

31. marts 2014

Arrangementer 2014

Forårets arrangementer er klar. Nordsjæ...

26. oktober 2013

Billetsalg til årets juletog

Billetsalget til vores populære juletog er åb...

Bruger Login
Bruger Login

Veterantog for børn

Mød lokomotivet Skildpadden med venner!

Skildpadden5Når der er veterantog for børn, er alle børn indbudt til at komme, se, lege og køre med veterantog. På stationen vil der være mulighed for at komme op i et rigtigt "levende" damplokomotiv.


En bunke legoklodser vil være til rådighed for de mere byggeinteresserede, og der vil være konkurrence i at bygge det mest vellignende Legolokomotiv. Masser af aktiviteter for børn vil der også blive plads til, foruden en tegne -og malekonkurrence, hvor motiverne selvfølgelig skal have noget med tog at gøre.


Skildpadden6Som den helt store oplevelse kan man hver time komme ud at køre med veterantog. Billetterne til disse tog kan man købe hos den venlige stationsforstander. Også den tykke stationsbestyrer vil være på pletten og fløjte afgang for de gamle tog.

 

 

 

 

 

 

 

Skildpadden7

Du kan glæde dig til en rigtig dag med veterantogene. Husk også at tage dine forældre, søskende og venner med. Du kan læse mere om dette og andre arrangementer på vores arrangementsside.

 

Download årets plakat

Du kan downloade din egen plakat, og hvis du vil hjælpe Skildpadden, så hæng den op på din skole. Du kan også bede dine forældre om at sætte den op på deres arbejde. Tryk på plakaten for at downloade den.

PS: Plakaten for 2014 er stadigvæk ikke klar, men herunder finder du sidste års plakat.Vfb 2013